×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Πορεία εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ στα σοκάκια της Παροικιάς

06 Ιουνίου 2013 13:20

Με έγγραφη διαμαρτυρία – καταγγελία που μοίραζαν στους επαγγελματίες της Παροικιάς το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Πάρου ενημέρωνε για την αντιμετώπιση που έχουν, οι εργαζόμενοι στη

ΔΕΥΑΠ από τη διοίκηση, όσον αφορά τη μη καταβολή οφειλομένων από μισθούς και επιδόματα.




{vsig}deya-parou-06-06-13{/vsig}
Φωτογραφίες Μαρία-Γωγώ Ραγκούση

Οι εργαζόμενοι είχαν στα χέρια τους και μαύρες σημαίες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ενώ επίσης μαύρες σημαίες έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο της ΔΕΥΑΠ όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.

Το πλήρες κείμενο διαμαρτυρία – καταγγελία των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Πάρου με ημερομηνία 5-6-2013, που μοίραζαν σήμερα στην Παροικιά, είναι το ακόλουθο:

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Πάρου

Ισχύς εν τη ενώσει

Πάρος 5-6-2013

Διαμαρτυρία – καταγγελία

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλουμε στην παριανή κοινωνία την αντιμετώπιση από πλευράς της διοίκησής μας στο θέμα μη καταβολής των οφειλομένων από μισθούς και επιδόματα των ετών 2011 – 2012, παρά το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο στέλνει ερωτήματα και παίρνει απαντήσεις από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών...

...ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.

ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ...

...αδικαιολόγητα στέλνοντας σε αναρμόδιες υπηρεσίες το ένταλμα πληρωμής, όπως στο γραφείο Επιτρόπου Κυκλάδων, για να επιστραφεί ανέλεγκτο λόγω μη αρμοδιότητας.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑ Πάρου συνεχίζει παράνομα αυθαίρετα και θρασύτατα να μην μας καταβάλει το μέρος των οφειλομένων που έχει αποφασίσει με την 3/2013 απόφασή του το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου χωρίς να λάβει υπόψιν της τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του κάθε ενός από εμάς και των οικογενειών μας.

Τα παραπάνω καταγγελόμενα στηρίζονται σε στοιχεία. Κάθε άλλη πληροφόρηση των τελευταίων ημερών για δήθεν έγγραφα που δικαιώνουν το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ είναι παραπληροφόρηση και σκόπιμα ψέμματα. Παρακαλούμε να δώσουν στη δημοσιότητα το ανυπόγραφο σημείωμα που έχουν στα χέρια τους.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ!

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΠ συνεδριάζει το Δ.Σ. της εταιρείας και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και αυτό των εργαζομένων στην εταιρεία.
Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

http://goo.gl/yC1Gz

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos