Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Αρχίλοχου η ΠΑΡΟΣ στηρίζει το Δημοψήφισμα

21 Ιανουαρίου 2014 03:25

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου η ολομέλεια του συντονιστικού των φορέων για την υγεία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση που δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση φορέων του νησιού, επηρεασμένη ενδεχομένως από την ανάπαυλα των εορτών, ασχολήθηκε κυρίως με την οργάνωση του επικείμενου ιστορικού δημοψηφίσματος της 16ης Φεβρουαρίου που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα σε τοπικό επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, διαφωνίες, μικροεντάσεις αλλά τελικά υπερίσχυσε η κοινή συνισταμένη ότι η οργανωμένη δουλειά σε βάθος είναι αυτή που θα φέρει την επιτυχή έκβαση του δημοψηφίσματος κάνοντας αρχή από την συνάντηση της Κυριακής 26 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Αρχίλοχου,  όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το Δημοψήφισμα, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα ακολουθήσει συνάντηση στην Αντίπαρο.

Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση αναφέρθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως την οργάνωση όπως εκλογικά τμήματα, εκλογικοί κατάλογοι, εφορευτικές επιτροπές, ψηφοδέλτια αλλά και οι εθελοντές που θα επωμιστούν το έργο της διεκπεραίωσης του δημοψηφίσματος.
Συζητήθηκαν επίσης το θέμα της προβολής του δημοψηφίσματος καθώς και του ορισμού υπευθύνων στην Παροικία και σε κάθε χωριό σε Πάρο και Αντίπαρο.

Το συντονιστικό της ολομέλειας φορέων για την υγεία καλεί όλες και όλους εσάς να δώσουν δυναμικό παρόν στην αίθουσα του Αρχιλόχου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 11:00,  ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos