Επιτροπή τουριστικής προβολής για ΔΟΥ Πάρου

25 Οκτωβρίου 2012 12:21

Ομόφωνα εκφράστηκε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής

και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου, η αντίθεση των μελών για την κατάργηση της ΔΟΥ Πάρου. Το γεγονός αυτό έρχεται να παραβιάσει για μια ακόμη φορά την έννοια της νησιωτικότητας που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ ενέχει τον κίνδυνο επιβάρυνσης των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και τον απλών πολιτών με άσκοπες μετακινήσεις προς τα νησιά στις οποίες θα διατηρηθούν οι Δ.Ο.Υ με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται (οικονομική επιβάρυνση, εργατοώρες, ταλαιπωρία κλπ).

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά για άλλη μια φορά εις βάρος των νησιών τα οποία αποτελούν μια κύρια πηγή εσόδων λόγω του Τουρισμού.

Οι συνέπειες από αυτές τις πολιτικές αποδυνάμωσης των νησιών θεωρούμε ότι είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση και θα έχουν ολέθριες συνέπειες για όλους, τόσο για τους τοπικούς πληθυσμούς όσο και για τις τοπικές επιχειρήσεις αυτών.

Καλούμε όλους τους αρμοδίους να επιληφθούν της κατάστασης και να αναθεωρήσουν αυτή τους την απόφαση. Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους στους επιχειρηματίες αλλά και στους πολίτες του νησιού μας με όλες μας τις δυνάμεις.

Ο Δήμαρχος Πάρου                 Η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής

Χρήστος Βλαχογιάννης           Μαρία Χανιώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos