×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Απόφαση του Αρείου Πάγου δικαιώνει τη ΔΕΥΑ Πάρου

14 Ιουνίου 2013 12:52

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Στέλιος Φραγκούλης έχει στείλει επιστολή παραίτησης

από την θέση του προέδρου της επιχείρησης προς τον Δήμαρχο Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες μας η επιστολή παραίτησης του κ. Φραγκούλη θα αναγνωστεί -και το θέμα θα συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης- στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που ξεκινάει στις 19:00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε live από το site μας.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν πως η απόφαση του κ. Φραγκούλη είναι αμετάκλητη και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ ακόμα κι αν δεχθεί πιέσεις, από δημοτικούς συμβούλους, για να παραμείνει, κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος προ ημερήσιας διάταξης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr πριν από λίγες ημέρες βγήκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο που δικαιώνει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, και αφορούσε προσφυγή 24 εργαζομένων της επιχείρησης για καταβολή δυο επιδομάτων. Τα ποσά που διεκδικούσαν οι 24 εργαζόμενοι -και κατ' επέκταση οι περισσότεροι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΠ- ήταν 176 και 351 ευρώ μηνιαίως.

Οι 24 εργαζόμενοι είχαν προσφύγει αρχικώς το 2006 στο Ειρηνοδικείο Πάρου διεκδικώντας τα δύο χρηματικά επιδόματα. Το Ειρηνοδικείο Πάρου απέρριψε την προσφυγή τους τους και το 2008 οι 24 εργαζόμενοι προσέφυγαν στο Πολυμμελές Πρωτοδικείο Σύρου όπου και δικαιώθηκαν. Σύμφωνα με την απόφαση η ΔΕΥΑΠ έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 485.000 ευρώ στους 24 εργαζόμενους που έκαναν την προσφυγή. Επειδή τα δυο επιδόματα θα τα έπαιρναν οι περισσότεροι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΠ το συνολικό ποσό που έπρεπε να καταβάλει η επιχείρηση στους εργαζόμενους άγγιζε το 1.100.000 ευρώ.

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ στη συνέχεια προσέφυγε στον Άρειο Πάγο προκειμένου να εξαντλήσει όλη την νομιμότητα της απόφασης του Πολυμμελούς Πρωτοδικείου Σύρου που δικαίωνε τους εργαζόμενους. Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την προσφυγή του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ δικαιώνοντας την επιχείρηση.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Στέλιος Φραγκούλης θα κάνει εκτενή αναφορά στην απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos