Καταγγελία Δημοτικής Παράταξης "Μαζί για την Αντίπαρο"

03 Οκτωβρίου 2020 12:53

Φίλες και φίλοι συμπολίτες της Αντιπάρου,

Σας κάνουμε γνωστό ότι στις 30/09/2020, για πολλοστή φορά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, η επικεφαλής του συνδυασμού μας «Μαζί για την Αντίπαρο» Ελένη Βιάζη δέχθηκε αναίτια σφοδρό, προσβλητικό, αγενέστατο και απρεπέστατο λεκτικό Προπηλακισμό από το Δήμαρχο Αντιπάρου Τάσο Φαρούπο, με την ανοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Σκούρτη και των Δημοτικών Συμβούλων της Πλειοψηφίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Φαρούπος εκθέτει το θεσμό του Δημάρχου καταργώντας κάθε αρχή Πολιτικού Πολιτισμού, Κοσμιότητας, Ευπρέπεια Δημόσιου Λόγου και Σεβασμού στους Εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, οι οποίοι εκπροσωπούν σχεδόν το 50% του νησιού μας.  

Ο Συνδυασμός «Μαζί για την Αντίπαρο» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ το Δήμαρχο Αντιπάρου για τη συμπεριφορά του, η οποία δεν προσβάλλει μόνον τα μέλη της αντιπολίτευσης αλλά το σύνολο των συμπολιτών μας.

Δεν κινήσαμε αυτή τη φορά την διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του, διότι δεν επιθυμούμε να διχάσουμε τους συμπολίτες μας καθώς επίσης για να διατηρήσουμε την κοινωνική ηρεμία και συνοχή στον τόπο μας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Σκούρτη, ο οποίος με τη στάση του επέτρεψε τους λεκτικούς προπηλακισμούς και την προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου σε βάρος της αντιπολίτευσης και του Συνδυασμού μας. Δεν τον επανέφερε στην τάξη ως οφείλει, ενώ εφαρμόζει επιλεκτικά τον Κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ανοχή του στην άκοσμη συμπεριφορά του Δημάρχου τον καθιστά συμμέτοχο στην πολιτική εκτροπή και υποβάθμιση της λειτουργίας του Σώματος .  

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον Αντιδήμαρχο Αρτέμη Τριαντάφυλλο διότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του προέβει σε επίσημη ανάρτηση μερικού ηχητικού αποσπάσματος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/9/2020 και όχι ολόκληρης της συνεδρίασης με αποτέλεσμα την αλλοίωση των πραγματικών γεγονότων και την ελλιπή ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Ταυτόχρονα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και την στάση των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, οι οποίοι με την αποχή τους από το γεγονός επιδοκίμασαν σιωπηρά τη συμπεριφορά του Δημάρχου σε βάρος της επικεφαλής μας Ελένης Βιάζη.

Μπορεί κάποιος ή κάποιοι να οραματίζονται τον εαυτό τους ως κυρίαρχο και μονάρχη αυτού του τόπου καταργώντας κάθε δικαίωμα ελευθερίας και έκφρασης λόγου.                                                             ΣΦΑΛΟΥΝ, πλανώνται πλάνην οικτράν

Στο πλαίσιο προάσπισης των δημοκρατικών θεσμών και των δικαιωμάτων των Αντιπαριωτών, κάνουμε γνωστό, ότι είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε απέναντι και να καταγγέλλουμε κάθε είδους εκτροπές, φίμωσης και προπηλακισμών της Δημοτικής Αρχής σε βάρος μας.      

Όσον αφορά τις αήθεις συμπεριφορές του Δημάρχου σε βάρος της Αντιπολίτευσης και την ανοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, τους παραδίδουμε στην κρίση και στα συμπεράσματα των συμπολιτών και κατοίκων του νησιού μας.

Ο συνδυασμός   «Μαζί για την Αντίπαρο»                                                                                                        

                                                                               

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos