KKE Πάρου: Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή

06 Οκτωβρίου 2020 21:30

Χρειάστηκαν 5,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί η δική της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής». Έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης για


να παρθούν μέτρα ώστε να ξεπεραστούν οι τακτικισμοί της υπεράσπισης της ΧΑ που καθυστερούσε τη διαδικασία όσο και όπως μπορούσε. Τα μέτρα αυτά πάρθηκαν ύστερα από την πίεση συνηγόρων πολιτικής αγωγής αλλά και του εργατικού λαϊκού κινήματος και τα οποία μπορούσαν να έχουν παρθεί εξ αρχής ώστε να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο η δίκη.
Όλα αυτά τα χρόνια οι κατηγορούμενοι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθερα σπέρνοντας το ναζιστικό τους δηλητήριο.
Ένα χρόνο μετά την έναρξη της δίκης ήταν που υπουργοί και βουλευτές της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξέπλεναν την εγκληματική οργάνωση με κοινή τους φωτογράφιση σε Ρω και Καστελόριζο με τους υπόδικους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, Παππά και Κασιδιάρη.
Η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η σημερινή της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα έχουν δείξει επανειλημμένα ανοχή στο φασισμό.

Βγάζουν λάδι την ΕΕ και την πολιτική της, που θρέφει το φασισμό εξισώνοντάς τον με τον κομμουνισμό, που αθωώνει και ηρωοποιεί συνεργάτες των ναζί, που ενισχύει την καταστολή απέναντι στους λαούς, που προετοιμάζει και εξαπολύει πολεμικές επιθέσεις αυξάνοντας τις καραβιές προσφύγων και μεταναστών, στοιβάζοντας τους σε κολαστήρια τύπου Μόριας.
Το «αυγό του φιδιού» επωάστηκε όχι μόνο στα ανατριχιαστικά ρατσιστικά πογκρόμ, τις επιθέσεις εναντίον εργαζόμενων, κομμουνιστών, αντιφασιστών, μεταναστών κ.α. αλλά από την ανοχή που απολάμβαναν οι φασίστες διαχρονικά είτε από τον κρατικό μηχανισμό είτε από τα αστικά κόμματα.

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες!

Δεν εφησυχάζουμε. Το εργατικό λαϊκό κίνημα οι νεανικοί αγώνες η ίδια η συλλογική αγωνιστική δράση παντού είναι αυτή που μπορεί να δώσει στους ναζί εγκληματίες αυτό που αξίζουν. Μία θέση στη φυλακή αύριο και μια για πάντα στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας μαζί με το σύστημα που τους γέννησε.

Πάρος 6-10-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos