Λ.Σ Πάρου: Τελειώνει ο Οκτώβριος και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου συνεχίσει να έχει «κατεβασμένα ρολά»

20 Οκτωβρίου 2022 19:14

Με την τακτική τους κατόρθωσαν μια εστία δημιουργικότητας για παιδιά και ενήλικες αλλά και μαθήματος για τους μαθητές που έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις στο σχέδιο, και που λειτουργούσε εδώ και χρόνια, να αποτελεί σήμερα παρελθόν.

Οι συνθήκες λειτουργίας, η επιδεικτική άρνηση των υπευθύνων να λύσουν προβλήματα και η χρόνια αδιαφορία τους, οδήγησε το προσωπικό του εργαστηρίου στην απογοήτευση και την άρνηση να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με αυτούς τους όρους.

Το δεύτερο θύμα της πολιτικής τους είναι το Δημοτικό Ωδείο. Δραστηριότητες και παροχές προηγούμενων ετών, με την τακτική τους αποτελούν παρελθόν. Όργανα όπως μπουζούκι, βιολί, πνευστά δεν διδάσκονται πλέον. Χορωδία, μουσικοκινητική δεν υπάρχουν και η φιλαρμονική χωρίς μαέστρο. Βήμα το βήμα απαξιώνουν ότι δημιουργήθηκε τόσα χρόνια με αδιαφορία για την επίλυση προβλημάτων, με παράτυπες προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού μέχρι και παράνομες διαδικασίες, εμπλέκοντας την ΚΔΕΠΑΠ σε δικαστικές περιπέτειες.

Η ΚΔΕΠΑΠ, το «εργαλείο» του Δήμου για τον πολιτισμό με επιχορήγηση από τον Δήμο πάνω από 500.000 ευρώ, με τέσσερις μόνο εκδηλώσεις το καλοκαίρι στο σύνολο των 84 που πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο κατόρθωσε και αυτό!

Να απαξιώσουν δυο δημοτικές δομές δημιουργίας και πολιτισμού με ιστορία και προσφορά στο νησί μας και για τις οποίες πολλοί δούλεψαν πολύ για να υπάρχουν.

Η διοίκηση του Μ. Κωβαίου τα κατάφερε και στον πολιτισμό!

Πάρος 20-10-22

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos