Πάρος – Δημοτικές Εκλογές: Λήγει η κατάθεση συνδυασμών και υποψηφίων συμβούλων – 3 οι διεκδικητές της δημαρχίας στο νησί

31 Αυγούστου 2023 15:37

Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου, έως τις 23:59, οι συνδυασμοί που επιθυμούν να μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή.

Ως εκείνη την ώρα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η οριστική υποβολή των συνδυασμών και η επικύρωση των υποψηφιοτήτων, θα πρέπει δηλαδή να έχει ολοκληρωθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, τα οποία πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στην Πάρο, τρεις δημοτικοί συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο του παριανού λαού. Ο συνδυασμός «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο, ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» με επικεφαλής τον νυν επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Κώστα Ροκονίδα, και τέλος ο συνδυασμός «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με επικεφαλής τον νυν Έπαρχο Πάρου – Αντιπάρου κ. Κώστα Μπιζά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos