Θ.Μαρινόπουλος: Άντε πάλι... τα ίδια

01 Οκτωβρίου 2023 15:01

Αγαπητοί φίλοι , το σανό είναι έτοιμο!!!

Ήδη κυκλοφόρησαν τα προεκλογικά φυλλάδια , γεμάτα όμορφες φωτογραφίες , μακέτες έργων από την μια και υποσχέσεις γενικές κι αόριστες με πλήθος «θα» και «μπορούμε» από την άλλη , που σκοπό και στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν τους ψηφοφόρους.

Απευθύνονται στον ψυχισμό και στην φαντασία τους , ώστε να πειστούνε στην εικονική πραγματικότητα από την μία και στην απολιτικη ουδέτερη στάση από την άλλη και να θεωρήσουν ότι , εντός της επόμενης πενταετίας πλέον , όλα θα πάνε καλύτερα.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι παρουσιάσεις «μεγαλόπνοων σχεδίων» που στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστούν πάνω από δύο δεκαετίες για να ολοκληρωθούν.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει με τίποτα , ότι αν είναι αναγκαία , δεν πρέπει η προετοιμασία να ξεκινήσει άμεσα.

Όταν όμως έχεις την εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος , απ΄ όπου απουσιάζει παντελώς η πολιτική βούληση , αλλά χρησιμοποιήθηκαν παρόμοιες ενέργειες για να εξαπατηθούν οι πολίτες , προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο σου , τότε πρέπει να μην την «πατήσεις» γι άλλη μια φορά.

Έτσι την προηγούμενη φορά είχαμε , λιμάνια με κυματική ενέργεια , παλαιά αεροδρόμια με εργατικές κατοικίες , κλειστά και ανοιχτά γήπεδα , αγροκήπια στην Παροικιά και Νάουσα ως βιωματικά και αθλητικά κέντρα , υπερσύγχρονα σχολικά κτήρια , νοσοκομεία επιπέδου Λονδίνου και μαγικούς τρόπους να «εξαφανίσουμε» το κυκλοφοριακό.

Πολλά απ΄ αυτά και μερικά νέα «φρούτα» , θα επανεμφανιστούν την συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο (ίσως λίγο διαφορετικά) προσδοκώντας ότι η μνήμη των ψηφοφόρων , όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένως , είναι «χρυσόψαρου».

Εμείς στην Λαϊκή Συσπείρωση και προσωπικά ο Κώστας Ροκονίδας με το λιτό μας πρόγραμμα δεν θα προσπαθήσουμε να «εντυπωσιάσουμε» , αλλά θα περιγράψουμε την πολιτική πραγματικότητα και την δική μας γενική πρόταση που θα δρομολογήσει και με την συμπαράσταση των πολιτών , την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Οι άλλοι παρουσιάζουν «πολυτελή» προγράμματα , εμείς με ειλικρίνεια «δείχνουμε» τον δρόμο…

Για να δούμε πόσοι αυτή την φορά … θα «αγκαλιάσουν» την αλήθεια!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos