Πάρος: Σφοδρή αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας προς το Δήμαρχο για το ζήτημα της Αναπτυξιακής εταιρείας

25 Ιανουαρίου 2024 17:57

Δελτίο τύπου στο οποίο εκφράζεται η σφοδρή αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» κ. Μ. Κωβαίου προς τις πρακτικές του Δημάρχου κ. Κων/νου Μπιζά, εκδόθηκε σχετικά με τη λειτουργία της   Αναπτυξιακής εταιρείας Αειφόροι Νήσοι.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

H προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε μια σύνθεση στην Αναπτυξιακή (Αειφόροι Νήσοι) λειτουργικά οικονομική και μεθοδολογικά αποτελεσματική.

Η Αναπτυξιακή επιτέλεσε έργο σημαντικό και θα συνέχιζε να το κάνει, αν η σημερινή δημοτική αρχή, με τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε στη συνέχεια δεν οδηγούσε σε σοβαρές αρρυθμίες, ακόμα και σε έξοδο κάποιων στελεχών της.

Με την αδυναμία του ο Δήμαρχος να κατανοήσει τη λειτουργία της εταιρείας και με την απροθυμία του να μάθει για τη χρησιμότητά της, έχει προκαλέσει αδιέξοδο, με αρνητικές συνέπειες για το Δήμο και τους δημότες.

Πριν είναι αργά για την ύπαρξη της Αναπτυξιακής μας, η δημοτική αρχή οφείλει να συζητήσει με τους εταίρους και τους εργαζόμενους, ώστε να δοθεί λύση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos