Πάρος: Συνεδρίαση ΔΕΥΑ

04 Μαρτίου 2024 23:47

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 04 του νόμου 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους νόμους 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006

και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Παρασκευή 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης μελέτης με αντικείμενο: «Γεωτεχνική μελέτη και ειδική υδρογεωλογική μελέτη ΕΕΛ Αγκαιριάς».
Θέμα 2ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης μελέτης με αντικείμενο: «Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων έργων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Αγκαιριάς».
Θέμα 3ο: Απόφαση υποβολής αίτησης τροποποίησης Τεχνικού Δελτίου του έργου: «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου», λόγω μερικής τροποποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του 2ου υποέργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου» προς την ΕΥΔΕ του ΥΠΕΣ.
Θέμα 4ο: Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση έργου με αντικείμενο: «Επεκτάσεις κεντρικών αγωγών διανομής ύδρευσης».
Θέμα 5ο: Αίτημα της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου αμιάντου Αγκαιριάς» για παράταση της χρονικής διάρκειας εκτέλεσης των εργασιών.
Θέμα 6ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την εκτέλεση του έργου: «Επέκταση αποχέτευσης Αγ. Αναργύρων Νάουσας Πάρου».
Θέμα 7ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β Σταθμού στη θέση Μαράθι Παροικίας».
Θέμα 8ο: Ορισμός επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Σύνδεση κεντρικού δικτύου Αγίας Υπακοής με δίκτυο αφαλάτωσης».
Θέμα 9ο: Ορισμός επιτροπής οριστικής παραλαβής έργων που υλοποιήθηκαν με ιδία χρηματοδότηση της ΔΕΥΑ Πάρου.
Θέμα 10ο: Αίτηση Δήμου Αντιπάρου για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για συνδρομή σε θέματα ύδρευσης – αποχέτευσης.
Θέμα 11ο: Υποβολή αιτήματος για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για τις ανάγκες της Επιχείρησης, για το έτος 2024.
Θέμα 12ο: Έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών για την κάλυψη άμεσων αναγκών.
Θέμα 13ο: Ορισμός εκπροσώπου της Επιχείρησης στην ετήσια συνέλευση της ΕΔΕΥΑ.
Θέμα 14ο: Έγκριση μετακίνησης εκπροσώπου και στελεχών της Επιχείρησης στην ετήσια συνέλευση της ΕΔΕΥΑ.
Θέμα 15ο: Ορισμός μέλους του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ για πλήρη απασχόληση στην Επιχείρηση.
Θέμα 16ο: Αντικατάσταση εκπροσώπου της ΔΕΥΑΠ σε υπό εξέλιξη προγραμματικές συμβάσεις.
Θέμα 17ο: Δεύτερη αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024.
Θέμα 18ο: Αίτηση υπαλλήλου της Επιχείρησης για αλλαγή ειδικότητας με προσκόμιση δικαιολογητικών.

Θέμα 19ο: Αίτηση οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου με τίτλο: «Στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και τις Κυκλάδες» για συμμετοχή και χορηγία της ΔΕΥΑΠ.
Θέμα 20ο: Έγκριση αγοράς επαγγελματικού ηλεκτρικού οχήματος και έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας.
Θέμα 21ο: Αιτήσεις και θέματα καταναλωτών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Μπαφίτης Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos