Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για πεζοδρόμηση παραλιακής οδού

28 Απριλίου 2024 11:57

Στο τελευταίο συμβούλιο η πλειοψηφία έφερε το θέμα την αλλαγής του χρόνου πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού της Παροικιάς (Γ. Πάριου).

Αρχική της πρόθεση, όπως ομολόγησε, ήταν η 24ωρη πεζοδρόμηση από 1/5 μέχρι 31/10 υλοποιώντας την προεκλογική της δέσμευση. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε η προχειρότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων,αφού η 24ωρη πεζοδρόμηση προϋποθέτει συγκοινωνιακή μελέτη και επομένως τέτοια απόφαση δεν μπορούσε να παρθεί. Έτσι το «άγχος» να ανταποκριθούν στην προεκλογική δέσμευση τουςοδήγησε στην πρόταση πεζοδρόμησης από τις 10.00 μέχρι τις 05.00 της επομένης.
Όλα αυτά γιατί αδυνατούν να πάρουν μέτρα μη στάθμευσης στην παραλία, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουν παραπέρα την ζωή και συνθήκες εργασίας στον παραδοσιακό οικισμό, να επιβαρύνουν σε ώρες αιχμής το κυκλοφοριακό, να μην έχουν εξασφαλίσει επιπλέον χώρους στάθμευσης κλπ.
Η 24ωρη πεζοδρόμηση του παραλιακού προϋποθέτεινα παρθούν μέτρα όπως τα παραπάνω και φυσικά με μελέτη ανάπλασης και αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου.
Η πρόταση – απόφαση της πλειοψηφίας σε αντίθεση με αυτή της μειοψηφίας 18.00-07.00 μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι έβαλε ψηλά τον πήχη χωρίς να έχει την δυνατότητα, απογοητεύοντας τον παριανό λαό, όπως και σε άλλες περιπτώσεις.
Για παράδειγμα στα απορρίμματα με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι χειρότερη από πριν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos