Επιστημονική ημερίδα στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη των επιπλοκών του "Διαβητικού ποδιού" (Βίντεο)

29 Νοεμβρίου 2012 04:08

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, στα πλαίσια της

"Εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη των επιπλοκών του <Διαβητικού Ποδιού>", σε συνεργασία με την Κλινική "Διαβητικό Πόδι" του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και τη συμμετοχή του "Πανκυκλαδίτικου Συλλόγου Ατόμων Με Σ.Δ. Γλυκειά Πορεία", το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας.

Παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου, του δημάρχου Πάρου κ. Βλαχογιάννη, του αντιδημάρχου Πάρου κ. Κωβαίου, του αντιπροέδρου και μελών του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, μελών της Ιατρικής Κοινότητας του νησιού, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, αλλά και πλήθους κόσμου οι Ομιλητές:

-Σωτήριος Α. Ράπτης MD, PhD,

(καθηγητής Παθολογίας & Ενδοκρινολογίας

Μεταβολισμού & Σ.Δ.)

-Γεώργιος Σ. Κούστας MD, PhD,

(Αγγειοχειρουργός)

-Αθηνά Θ. Στούπη, MD

(Παθολόγος, Λοιμοξιολόγος)

-Άρης Ι. Καμπυλαυκάς, MD

(Αναισθησιολόγος)

-Νικήτας Πετρούλιας

(Αντιστράτηγος Ε.Α.)

-Τάσος Παπαδόπουλος

(Δημοσιογράφος)

ανέπτυξαν θέματα που άπτονταν της ειδικότητάς τους σχετικά με το "διαβητικό πόδι", διαφωτίζοντας τους παρευρισκόμενους, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό.

Να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και φυσικά όλους εσάς για την παρουσία σας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos