×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Παραστάσεις από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου

17 Ιουνίου 2013 10:43

Βραδιές θεάτρου 2013 και αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, την ημέρα γιορτής του πατέρα,

ήταν οι δυο εκδηλώσεις που παρουσίασε ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου:

Α) ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου παρουσίασε την Κυριακή 9 & τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013, «Κωμικά Μονόπρακτα» του Δημήτρη Ψαθά, σε διασκευή-σκηνοθεσία Γιάννη Τριπολιτσιώτη. Οι παραστάσεις δόθηκαν στην Αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας», η οποία ήταν κατάμεστη και τα δύο βράδια, ενώ ο κόσμος διασκέδασε και γέλασε ασταμάτητα, όπως άλλωστε μας είχαν υποσχεθεί κι οι συντελεστές της παράστασης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας συγχαίρει τα μέλη του που συμμετείχαν στην παράσταση αυτή κι εύχεται σ' όλους τους να παρουσιάσουν ακόμα περισσότερα και καλύτερα θεάματα, ενώ ευχαριστεί όλο τον κόσμο, που στήριξε με την παρουσία του κι αυτή μας την προσπάθεια.

altΒ) ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ MANO ΛΟΪΖΟ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας παρουσίασε για δεύτερη φορά το αφιέρωμα στις μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και με αφορμή την «Γιορτή του πατέρα», την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στο «Cafe Parko» του Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου και στα πλαίσια του «Παριανού Ιούνη» που διοργανώνει το Πάρκο Πάρου. Χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά στους πολλούς φίλους, του Πάρκου και του συλλόγου, που ήρθαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ενώ κείμενα για τη «Γιορτή του πατέρα» διάβασαν η γραμματέας του συλλόγου Ζαμπία Κωβαίου κι ο Διονύσης Αργυρός.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της χορωδίας και τους μουσικούς Γιάννη Κατσαρό (μπουζούκι), Λουκά Μοστράτο (φυσαρμόνικα) και Γιώργο Στέλλα (κιθάρα), για το αποτέλεσμα, για την συνεχή τους προσπάθεια και τους ευχόμαστε δύναμη και καλή συνέχεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθύνουμε στους υπεύθυνους της χορωδίας, γι' αυτήν τουλάχιστον την εκδήλωση, Γιάννη Κατσαρό και Μένεγο Μαύρη, που όλο το χειμώνα δούλεψαν με τα μέλη της για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε, επίσης, το Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου και τους εργαζόμενους σ' αυτό, το Χορευτικό Όμιλο Νάουσας, κι όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos