Εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος Αμπελά Πάρου

04 Φεβρουαρίου 2016 17:22

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Με μεγάλη χαρά, στο εστιατόριο “Αργύρης”, που μας φιλοξένησε ο κ Γιάννης Πετρόπουλος με την οικογένειά του, υποδεχτήκαμε τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, οι οποίοι γέμισαν την ηλιόλουστη αυλή με γιορτινή διάθεση.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Κορτιάνος, ενώ το φλουρί έπεσε στην διδα Δαβερώνα Εμμαουέλλα ,η οποία έλαβε και το δώρο που το συνόδευε, μία ηλεκτρική κουβέρτα,που ευγενικά μας προσέφερε το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Κουκουζέλης.

 

Ακολούθησαν χαιρετισμοί της προέδρου του συλλόγου κας Στέλλας Φυρογένη Αντιπαριώτη και των δημοτικών συμβούλων κ Τριπολιτσιώτη Γιώργου και κ Πετρόπουλου Γιάννη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα, που οι χρυσοχέρες και δραστήριες γυναίκες του Αμπελά είχαν ετοιμάσει για να συνοδεύσουν τον καφέ και την σούμα, αγναντεύοντας το λιμανάκι του Αμπελά.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου από καρδιάς καλή χρονιά.

Με εκτίμηση ,

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας
Στέλλα Φυρογένη-Αντιπαριώτη           Γεωργία Τριπολιτσώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos