Πάρος – Αμπελάς: To υπέροχο, παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου πλάι στη θάλασσα! (Βίντεο)

27 Αυγούστου 2022 20:05

Πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά καθώς αποτελεί αναβίωση ενός παλαιού πανηγυριού, ωστόσο η επιτυχία του ήταν μεγάλη!

Πρόκειται για το πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου. Πολύς κόσμος τίμησε με την παρουσία του τη γιορτινή βραδιά που περιελάμβανε νησιώτικη ζωντανή μουσική και τραγούδια και φυσικά χορό!

Ο κόσμος χόρεψε απτόητα με την καρδιά του και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για το υπέροχο πανηγύρι το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γραφικό λιμάνι του Αμπελά, πλάι στη θάλασσα, γεγονός που έκανε την νησιώτικη παραδοσιακή βραδιά ειδυλλιακή και ακόμα πιο όμορφη.

Το πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, προηγήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/741646440257468}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/3068117786738790}

{https://www.youtube.com/watch?v=ArgXp9fiJrc}

Πάρος – Deck Paros Festival: Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης «έρχεται» για να μας μαγέψει και να μας ξεσηκώσει!

DECK XATZHGIANNHS 300X250

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/5367911219921094}

{https://www.instagram.com/tv/Chu_7afu8ex/?utm_source=ig_web_copy_link}

@parianostypos Πάρος: Το υπέροχο πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά! #summer #summer2022 #panigiri #greece #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

@parianostypos Πάρος: Παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά! #summer #summer2022 #greece# #ellada #panigiri #kyklades ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

@parianostypos Πάρος - Αμπελάς: Πανηγύρι με "χρώμα" παράδοσης στον Αμπελά! #summer # greece # summer2022 #panigiri ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

abelas agios fanourios

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos