Πάρος: Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο DECK BAR RESTAURANT ART PLACE – Μελωδική, ατμοσφαιρική, σκερτσόζα και φινετσάτη, τραγουδά στο DECK Live Stage!

05 Ιουλίου 2023 17:23

Σε ότι κι αν κάνει ξεχωρίζει! Εκτός από αγαπημένη ηθοποιός είναι και μια υπερταλαντούχα τραγουδίστρια οι ερμηνείες της οποίας φέρουν το στίγμα της ποιοτικής προσέγγισης στα μουσικά δρώμενα.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 20:00 έρχεται για πρώτη φορά στο DECK Live Stage για να μας παρουσιάσει μια συλλογή από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. Τραγούδια δικά της, ακούσματα αγαπημένα που φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις από τα παλιά, αλλά και μελωδίες του σήμερα.

Όλα αυτά «πειραγμένα» με αγάπη και κέφι στο πιάνο, με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα!

Ατμοσφαιρική ερμηνεία, μαγευτικά ηχοχρώματα και γνήσια αισθαντικότητα είναι τα συστατικά στοιχεία της μουσικής παράστασης «Τραγουδιστά» με την Κατερίνα Παπουτσάκη που θα μας ταξιδέψει το βράδυ της Πέμπτης σε κόσμους ονειρικούς!

DECK BAR RESTAURANT ART PLACE

Κρατήσεις: +30 69865 15817

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
papoutsaki desk2 23

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos