Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του κράτους και πληκτρολογώντας απλώς τον αριθμό κυκλοφορίας ενός οχήματος, κάθε οδηγός μπορεί να δει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 40, 10, 34, 25 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς, οι συνθήκες ανομβρίας, αποτελούν μια δυσμενή σταθερά του μικροκλίματος της Πάρου τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σύρο, όπου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δράση αναβίωσης της ξερολιθιάς, του παραδοσιακού αυτού τρόπου χτισίματος χωρίς συνδετικό υλικό, πραγματοποιήθηκε στην Πάρο. Για τη δράση η οποία θα ακολουθηθεί και από άλλες παρόμοιες, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Περίμετρος» η συντονίστρια της περιβαλλοντικής ομάδας Αρχίλοχος κα. Τόνια Παντελαίου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 16-02-24 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Δήμου Πάρου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εικαστικών Τεχνών κα Άννα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική συνάντηση είχε στην πρωτεύουσα ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερη επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από την ημέρα που η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλή πίεση. Η καταξιωμένη ηθοποιός πέρασε δύσκολα, ωστόσο πλέον η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί και η ίδια έχει βρει την καλή διάθεσή της.

Κατηγορία LIFESTYLE
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 15:54

Ραβανί Βέροιας

Απολαύστε το δροσερό! Μην το φορτώσετε με παγωτό. Αυτό το ραβανί είναι τόσο αφράτο, ζουμερό και γευστικό που αξίζει να το δοκιμάσετε μόνο του.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos