Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού 5x5

31 Ιανουαρίου 2013 15:49

To Δ.Σ του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού κάνει πράξη τις εκπλήξεις πού είχε υποσχεθεί.

Θέλοντας να τιμήσουν τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος 5χ5 που διοργανώνει ο σύλλογος και τους πολλούς φιλάθλους που δίνουν το παρόν σε κάθε αγώνα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια σεμνή τελετή στον Δρυό. Το παρόν έδωσαν σχεδόν όλοι οι αθλητές και αρκετός κόσμος. Επίσης τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ.Βλαχογιάννης ,ο Αντιδήμαρχος κ. Μ.Κωβαίος καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Μάρπησσας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του, αλλά ιδιαίτερα τον εμπνευστή της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Κ. Πρόδρομο Μαμάση, υποσχόμενοι τη συνέχεια του και για τα επόμενα χρόνια. Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Πάρου ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και τόνισαν το μεγάλο έργο του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού αναφερόμενοι στα 50 χρόνια από την ίδρυση του ευχόμενοι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και πολιτισμό του νησιού.

{vsig}marpissaikos5x5{/vsig}

Παράλληλα ανήγγειλαν τη δημιουργία γηπέδου 8χ8 στον χώρο του 5χ5 στη Μάρπησσα μεγαλώνοντας τον υπάρχοντα πλαστικό τάπητα, έργο εξ' ολοκλήρου του Δήμου Πάρου μέσα στο 2013. Ένα έργο που θα προσφέρει στις ακαδημίες του συλλόγου μεγάλες δυνατότητες για περισσότερες επιτυχίες προσελκύοντας περισσότερα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει τις ακαδημίες του και η προσπάθεια αυτή φαίνεται από τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες που έχουν τα τμήματα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos