ΑΟ Πάρου – ΑΠΑΣ Νάξου 65-46. Διπρόσωπος, αλλά νικητής

11 Δεκεμβρίου 2023 19:15

Οι άνδρες του ΑΟ Πάρου υποδέχθηκαν τον ΑΠΑΣ, βασικό ανταγωνιστή για τη δυάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη, αποκτώντας μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο και διαφορά 19 πόντων που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

Είναι φανερό πως με τον νέο προπονητή κ.Παλαιοχωρίτη, η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, προσπαθώντας να βάλει στοιχεία στο παιχνίδι της, κυρίως στις συνεργασίες στην επίθεση. Το μεγάλο ροτέισον του κόουτς κοστίζει με κενά διαστήματα στην απόδοση, καθώς δοκιμάζονται πολλά πειραματικά σχήματα κυρίως στην περιφέρεια.
Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΑΟΠ βρήκε τον ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο και ξέφυγε στο σκορ.
Ο ΑΠΑΣ, που αγωνίζεται με νεαρούς, έμεινε στο ματς μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος δεν είχε τις δυνάμεις να διεκδικήσει κάτι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
17-19, 14-9, 17-15, 17-3.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σαμοθράκης και Πρωτόγερος.
ΑΟ Πάρου (Παλαιοχωρίτης)
Σκιαδάς 10, Κουτσιούκης 15, Λυμαράκης 3, Βαγιόπουλος, Ρούσσος, Σαρρής 13, Καλόγηρος 5, Αραβαντινός 10, Ζαμπακόλας, Παντελαίος, Βλάσι 9, Τσίπι.
ΑΠΑΣ Νάξου (Τούσας)
Διαμαντάρης, Κορακίτης 4, Τριαντάφυλλος 5, Μαράκης 4, Κιουλαφής, Κουφόπουλος 4, Μαθιάσος 10, Μαργαρίτης, Παπανικολάου 13, Βερώνης 6.

aoparou 24

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos