Πάρος: Από το νησί ο μοναδικός Κυκλαδίτης αθλητής που θα συμμετάσχει σε πρόγραμμα προεπιλογής της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης!

14 Δεκεμβρίου 2023 18:02

Στο χριστουγεννιάτικο camp για το αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής εθνικών ομάδων της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (under 14 γεννηθείς 2010), θα συμμετάσχει ο αθλητής του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός Παντελής Κανάλες, ο μοναδικός αθλητής που καλείται να παραστεί στο κλιμάκιο νότιας Ελλάδας για προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς από 27 – 30 Δεκεμβρίου.

Η Πάρος και το σωματείο του, είναι περήφανοι που οι Κυκλάδες αντιπροσωπεύονται από έναν αθλητή από τα σπλάχνα του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός.

Συγχαρητήρια στον αθλητή που δουλεύει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, στους γονείς του που βρίσκονται στο πλευρό του, στους προπονητές του Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκός που για δεύτερη συνεχή χρονιά έχουν αθλητές στα κλιμάκια εθνικών ομάδων και με την εργατικότητά τους κάνουν περήφανο το Σύλλογο και την Πάρο.

Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στον αθλητή, να απολαύσει αυτό το ταξίδι, να αποκομίσει εμπειρίες και να φτάσει όσο ψηλότερα ονειρεύεται!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos