Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε φέτος καθώς τα κουνούπια εμφανίστηκαν στη χώρα μας ένα μήνα νωρίτερα με τους επιστήμονες να είναι σε επιφυλακή καθώς υπάρχει ο φόβος για εμφάνιση του Ιού του Δυτικού Νείλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση στελεχών του και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου 27χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε παραγγείλει και παρέλαβε δέμα το οποίος περιείχε ναρκωτικές ουσίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ρακέτες... πληρώνονται. Το αγαπημένο «σπορ» στην παραλία, απαγορεύεται βάση κανονισμού σε συγκεκριμένες παραλίες της Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεαρός που ισχυρίζεται ότι ήταν παρών στο αμάξι με τον Γαλλοαλγερινό έφηβο δημοσίευσε μια σοκαριστική περιγραφή στα social media -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πολιτισμός της καθημερινότητας υπαγορεύει τη διατήρηση της καθαριότητας στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σάσα Βεζένκοφ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό, για την απόφασή του να συνεχίσει στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς. Στην… αγορά για να τον αντικαταστήσουν, βγαίνουν οι Πειραιώτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα της κας. Δήμητρας Γουσέτη, ανακοίνωσε ο δημοτικός συνδυασμός «Πάρος – Επιμένουμε στην Πράξη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον ΣΕΠΕ, θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το σατιρικό βίντεο με την Πόπη Τσαπανίδου και την αντίδραση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου στο Faliro Summer Theater.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 16:21

Συλλήψεις σε Μύκονο και Ίο

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos