Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Τεράστια είναι η κινητοποίηση στη Νάξο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουλίου στην περιοχή της Καραμωτής και γρήγορα επεκτάθηκε προς άλλα σημεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολη είναι η νύχτα για τα ορεινά της Νάξου αφού η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής μαίνεται μέχρι αυτή την ώρα σε δύο μέτωπα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γίνεται αμέσως κατανοητό ότι η παράνομη δραστηριότητα στον συγκεκριμένο κλάδο προκαλεί μια τεράστια τρύπα διαφυγόντων φόρων», σημειώνει η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος, Μαρία Σωτηροπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Νταντά Αμέσου Δράσεως», ή κατά κόσμον Φραν Ντρέσερ, υψώνει τη γροθιά της κατηγορώντας το Χόλιγουντ για εκμετάλλευση των καλλιτεχνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 15/07 στις 10:00 ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που απευθύνεται αποκλειστικά σε συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ). Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τρίτη 18/07 και ώρα 23:59.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 16:28

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 18-07-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσφορές με έκπτωση από 20% έως 50% για ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικογένειες και παρέες (Family & Friends) ανακοίνωσε η Minoan Lines.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος στο σταθμό Alpha 989.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 15:52

Νάξος: Ενημέρωση για πυρκαγιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Κεραμωτής. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καταβάλλουν προσπάθειες για τον έλεγχο της πυρκαγιάς με εναέρια και χερσαία μέσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos