Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

«Χόρτασαν» τα μάτια του από εξωτική ομορφιά και πανύψηλους παραλιακούς φοίνικες στον Άγιο Δομήνικο και είπε να πάρει μια ανάσα διακοπών στα καταγάλανα νερά της Πάρου!

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε πεδίο μάχης θέλησαν να μετατρέψουν απόψε το πάρκο Δρακόπουλου στα Άνω Πατήσια, μικρές, περιφερόμενες ομάδες «γνωστών - αγνώστων», οι οποίοι προπηλάκισαν με υβριστικά συνθήματα και απειλές τους εκατοντάδες κατοίκους της γειτονιάς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων για μια ανοικτή δημόσια ενημέρωση και διαβούλευση σχετικά με τις εργασίες ανάπλασης που γίνονται στο χώρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ιδέα του Λαρισαίου σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της ομάδας των Στέλιου Ζαφειρόπουλου, Βασίλη Μπανταβή, Ηλία Μάντη και Χρήστου Γενιτσεφτσή υλοποιήθηκε αυτή τη φορά με τεράστια επιτυχία στη Μυτιλήνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21:30, θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι του Νηρέα στην πλατεία της Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς, της χαράς και της ατέλειωτης διασκέδασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι το μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο που καλύπτεται από καθρέφτες, και σε ορισμένες ώρες της ημέρας μοιάζει να εξαφανίζεται μέσα στην έρημο που το περιβάλλει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τώρα τα βράδια στο Cine REX στην Παροικία θα έχουν τη μαγεία της μεγάλης οθόνης!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το αγόρι έπεσε στη θάλασσα και η μητέρα του πήδηξε για να το σώσει, αλλά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας λέγεται ότι δεν ταιριάζει με αυτή την εκδοχή των γεγονότων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά μαγαζιά στην Ίο σε ένδειξη πένθους - Ράκος οι φίλοι και συμμαθητές τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 547 εκατ. διανυκτερεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, μέσω online πλατφορμών όπως οι Airbnb, Booking, Expedia Group και TripAdvisor το 2022, σημειώνοντας αύξηση 7%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2019, όταν καταγράφηκαν 512 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, Eurostat.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos