Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Την καριέρα του ηθοποιού φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας και όλα δείχνουν πως έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα πλάι σε μία οσκαρική ηθοποιό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι μπορεί να... άργησε -σχετικά- αλλά ήρθε, μάλιστα σε λίγες μέρες θα κάνει τον πρώτο καύσωνα σε περιοχές της Ελλάδας, όπου το θερμόμετρο θα δείξει ακόμα και 42 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 01:16

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προεδρείου της Βουλής. Ο Κωνσταντίνος Τασούλας επανεκλέχθηκε Πρόεδρος της Βουλής με 249 ψήφους υπέρ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αλόη βέρα, που χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς, κατατάσσεται στη λίστα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τις ουσίες ως «πιθανά καρκινογόνες για τον άνθρωπο» μετά από έρευνα σε αρουραίους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλαπλά οφέλη θα έχει η χώρα από την προεξόφληση μέρους του ακριβού ευρωπαϊκού χρέους, στην οποία προχωρεί η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο για την Πολεμική Αεροπορία και τους ανθρώπους της, η Σχολή Ικάρων απευθύνεται στους νέους και τις νέες που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να επιλέξουν την σχολή που θα φοιτήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά λέγονται και γράφονται για την ανεπάρκεια των νησιών μας στο ζήτημα της υγείας. Είναι φορές όμως που η βαθιά ανθρωπιά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο κάνουν τα αδύνατα δυνατά και τις ανεπάρκειες ελπίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ξεχείλισε» από Πάρο ο προσωπικός λογαριασμός της Κατερίνας Δαλάκα στο instagram!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξετρελαμένοι με τις ομορφιές της Μήλου είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos