Ελλάδα: Η δική της ώρα για την… υπέρβαση κόντρα στην Ολλανδία

16 Οκτωβρίου 2023 13:02

Η νίκη επί της Ιρλανδίας σε συνδυασμό με την ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία, μετέτρεψε το παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στους «οράνιε» σε έναν… τελικό όπου θα δώσει σαφή προβάδισμα για την 2η θέση.

Η χώρα μας καλείται να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση κόντρα στο σύνολο του Κούμαν, από το οποίο είχε ηττηθεί με 3-0 εκτός έδρας. Ωστόσο το παιχνίδι στην OPAP Arena και με τον κόσμο στο πλάι της, όλα δείχνουν πως θα είναι διαφορετικό.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της αποστολής να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι και έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς.

Θυμίζουμε την αποστολή: Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σάλιακας, Κώστας Τσιμίκας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Γούτας.

Παράλληλα και ο Ρόναλντ Κούμαν είδε τον Βουτ Βέγκχορστ να μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι θα τον έχει έτοιμο για το ματς κόντρα στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα:

Ελλάδα-Ολλανδία (21:45)
Γιβραλτάρ-Ιρλανδία (21:45)

Βαθμολογία:

1. Γαλλία 18β.
2. Ελλάδα 12β.
3. Ολλανδία 9β.

4. Ιρλανδία 3β.
5. Γιβραλτάρ 0β.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos