ΑΕ Πάρου – ΑΠΔ Κύθνου 3-0 – Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο

15 Οκτωβρίου 2023 23:51

Για ένα ημίχρονο η ΑΕ Πάρου τα βρήκε σκούρα απέναντι στην οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα της Κύθνου, χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί την καθολική εδαφική της υπεροχή, καθώς αδυνατούσε να δημιουργήσει και ήταν άτολμη και υποτονική, όταν η μπάλα έφτανε στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Εν τέλει στην επανάληψη με την είσοδο του Αριανούτσου και κάποιες εσωτερικές αλλαγές, όπως η προώθηση του Γιαννούλη στο κέντρο, κατάφερε να σκοράρει 3 φορές και πάρει το τρίποντο.

Είναι φανερό πως οι ομάδες είναι ανέτοιμες και σε συνδυασμό με την ακατάλληλη ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον ήλιο να καίει αφόρητα, η ποιότητα του αγώνα δεν διεκδικεί δάφνες.

Α ΜΕΡΟΣ

Με πολύ κλειστή διάταξη η Κύθνος αμυνόταν αποτελεσματικά και δέχθηκε μακρινά σουτ, ενώ κινδύνευσε άμεσα στο τετ α τες του Γκασίσου στο 30’, που έσωσε Γκούμας και στην άστοχη κεφαλιά από καλή θέση του Μουράι.

Επιθετικά η Κύθνος είχε μόνο μία δίλεπτη έξαρση στο 26’. Πρώτα ο Μουράι πρόλαβε με εξαιρετικό τάκλιν να ανακόψει τον ταχύτατο Γαρδεράκη, κέρδισε δύο συνεχόμενα κόρνερ, βλέποντας ένα σουτ του Δανιήλ να κοντράρεται στα σώματα.

Στο 40’ ακυρώθηκε για χέρι ένα γκολ του Μανδραβέλη.

aeparou kithnos 102

Β ΜΕΡΟΣ

Η επανάληψη ξεκίνησε με σαφείς διαθέσεις των γηπεδούχων να πιέσουν περισσότερο και ενώ στο 49’ βγήκε μία αντεπίθεση με υπεραριθμία, αλλά στη σέντρα του Κ-Γ Λαρεντζάκη ο Δανιήλ δεν πρόλαβε σε κενό τέρμα, η ΑΕ Πάρου φάνηκε να ξυπνά και στο 68’ ο Ζίλτσε κατέβασε όμορφα μία μακρινή μπαλιά και πλάσαρε για το 1-0.

Αμέσως μετά στο 70’ ο Αριανούτσος προσέφερε μία όμορφη στιγμή στους φιλάθλους με το καταπληκτικό σουτ στο Γ και έκανε το 2-0.

Στο 86΄ ο νεαρός Σαμπατίνο που έδειξε τεχνικές αρετές, τελείωσε μία έξοχη ατομική του ενέργεια και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο προηγούμενο λεπτό η Κύθνος ζήτησε πέναλτι, αλλά η ανατροπή του Γράψα ήταν εκτός περιοχής

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Σαργολόγος και Μαυραγάνης.

aeparou kithnos 103

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ Πάρου

Νικολάου, Μανδραβέλης, Γιαννούλης(83’ Τσόκα), Μουράι, Παπαδόπουλος, Κρητικός Στ., Ζίλτσε( 69’ Σαμπατίνο), Καργιώτης,

Κρητικός Στρ., Γκασίσου(83’ Γεροχρήστος), Μπαμπαλιού(60’ Αριανούτσος).

ΑΠΣ Κύθνου

Γκούμας, Λαρεντζάκης Π.(76’ Μαρτίνος), Λαρεντζάκης Α., Τσιρδήμος(54’ λ.τ. Γράψας), Λαρεντζάκης Κ-Α, Ηλιού, Λαρεντζάκης Κ-Γ(56’ Ψαρράς), Φιλιππαίος, Δανιήλ(81’ Γονιδάκης Δ.) ,Γονιδάκης Κ., Γαρδεράκης.

aeparou kithnos 104

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos