Κ16 ΑΟ Πάρου – Πανναξιακός 2-1. Ανατροπή και κοιτάει ψηλά!

29 Ιανουαρίου 2024 21:38

Δύο καλές ομάδες της κατηγορίας Κ16 συναντήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ κρύο και αέρα, που τις εμπόδισε να αναπτύξουν τις τεχνικές τους αρετές και επιστράτευσαν τη δύναμη για το τρίποντο.

Τελικά ο ΑΟ Πάρου βγήκε νικητής αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ.

Στο 13’σε κάθετη του Κ. Μαιτού, ο Ντέμος με ωραία κίνηση και πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του με 0-1.

Ο ΑΟ Πάρου, που είχε στο πρώτο ημίχρονο υπέρ του τον άνεμο, απάντησε με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ του Γκέκα στο 23’.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, πίεζαν χωρίς όμως να έχουν πολλές ευκαιρίες. Στην καλύτερη τους στιγμή ο κεραυνός του Μπέτσα σε εκτέλεση φάουλ αποκρούστηκε από τον Ε. Μαιτό εντυπωσιακά.

Ο Πανναξιακός έψαχνε τους χώρους οι ταλαντούχοι μεσοεπιθετικοί του προσπαθούσαν, αλλά η άμυνα των Παριανών έβρισκε λύσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο άνεμος δυνάμωσε και οι δυσκολίες των παιδιών επίσης.

Αρχικά χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες, πρώτα στο 41’ για τον ΑΟΠ όταν ο Γκέκα αστόχησε από κοντά και στο 43’ για τον Πανναξιακό όταν ο Σαρρής εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του Λέκκα.

Οι Ναξιώτες τώρα είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα, εκτελούσαν επικίνδυνες στημένες μπάλες, όμως είτε αστοχούσαν είτε ο Σαρρής έδινε λύσεις. Στο 62’ένα σουτ του Λέκκα σχεδόν από τη σέντρα βρήκε την πάνω πλευρά του δοκαριού.

Τελικά στο 69’ ο Γκέκα ανατράπηκε και καταλογίστηκε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες. Ο Κεβάνι με γωνιακή εκτέλεση έκανε το 2-1 και τώρα ο ΑΟ Πάρου θα διεκδικήσει με τον Πανθηραικό την πρωτιά στον όμιλο.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουζούμης, Φαν Άακεν και Δεγαίτας.

aoparou pannaxiakos 102

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Σαρρής, Μπέγκια, Πετρόπουλος(79’ Βαρθακούρης), Μπέτσα, Καρόσι, Γκιόνι, Γκέκα, Ζέλα, Κουγιούφας(62’ Σκιαδάς), Κεβάνι,  Μελανίτης.

Πάγκος- Ραγκούσης, Τσουνάκης, Ρουντάι, Ακάλεστος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Ε. Μαιτός(41’ Χωριανόπουλος), Μαυρίδης, Ορφανός, Ρότσι, Μάρκου(41’ Ζερλής), Γκίλης (57’ Μάκκας), Κ. Μαιτός(65’ Καστρίσιος), Ντέμος, Μανθόπουλος, Βαλέττας.

aoparou pannaxiakos 103

aoparou pannaxiakos 104

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos