Στοίχημα: Μένει όρθια η Κάλμαρ

03 Ιουλίου 2023 12:03

Μπορεί η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (03/07) να είναι περιορισμένη, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα είναι αμέτρητες.

Δράση έχουμε σε Νορβηγία και Σουηδία, σε πολλά πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19. Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση από τη Σουηδία και την αναμέτρηση Μίαλμπι - Κάλμαρ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Για ατελείωτη διασκέδαση απ' όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να επισκεφτείτε το N1 Casino Live.

13η Αγωνιστική στην Allsvenskan Σουηδίας, η Μίαλμπι θέλει να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο μετά τη διακοπή, βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Χάκεν εκτός έδρας, ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. 

Από την πλευρά της η Κάλμαρ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ έκλεισε δυνατά τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή. Επικράτησε με 2-1 της Ντέγκερφορς στο πιο πρόσφατο ματς, ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να βρει ρυθμό πριν τη διακοπή η Μίαλμπι, από την άλλη η Κάλμαρ έκλεισε δυνατά τις υποχρεώσεις της, έχει παρουσιάσει συνολικά καλύτερο πρόσωπο και έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι. Θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2.05. 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 
  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos