Στοίχημα: Πληρώνει στο 2.08 το G/G στο Ροσάριο

05 Ιουλίου 2023 11:59

Την προσοχή τραβάει η ποδοσφαιρική δράση στη Λατινική Αμερική σήμερα Τετάρτη (05/07).

Φυσικά, μπορείτε να ενημερώνεστε για Ολυμπιακός Μεταγραφές όπως και όλων των ελληνικών και ξένων συλλόγων με επίσκεψη στο site μας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ένα προγνωστικό από την Α' Αργεντινής σήμερα και την αναμέτρηση Ροσάριο Σεντράλ - Εστουδιάντες, με ποντάρισμα στα γκολ. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο ματς να κερδίσει η Ροσάριο, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τη Σαν Λορέντσο το περασμένο Σάββατο. Πάντως, είναι ακόμη εντός των θέσεων για το Κόπα Σουνταμερικάνα που θα γίνει του χρόνου. Να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην έδρα της, δεν έχει χάσει φέτος εκεί και μετράει οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις 11 αυτές αναμετρήσεις έχει πετύχει 22 τέρματα. Επιπλέον, το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Η Εστουδιάντες, από την άλλη, έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο τη Σεντράλ Κόρδοβα. Μετράει πια τρία παιχνίδια που δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη, έχοντας δύο "Χ" και μια ήττα σε αυτό το διάστημα. Παραμένει στην πέμπτη θέση της κατάταξης και θέτει υποψηφιότητα για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι στα τέσσερα από τα εξι τελευταία ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Θέλουν να κάνουν και οι δύο ομάδες την επιστροφή στις επιτυχίες. Η Ροσάριο είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς της εκεί. Ένω έχει την ποιότητα και η Εστουδιάντες να γίνει απειλητική. Με τα δεδομένα αυτά, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.08.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos