Στοίχημα: Στήριξη στην πιο έτοιμη ΜΠΑΤΕ

11 Ιουλίου 2023 14:38

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει και πάλι στη δράση και τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξεχωρίζουν αναμφίβολα από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (11/07).

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Παρτιζάν Τιράνων - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League, αλλά και φυσικά όλα τα hot προγνωστικά της ημέρας. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση. 

Πρώτο παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρτιζάν να υποδέχεται στα Τίρανα την ΜΠΑΤΕ, θέλοντας να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρας της. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στη χώρα της και εξασφάλισε το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν έχει κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία, έχει δώσει μόλις ένα φιλικό. 

Από την πλευρά της η ΜΠΑΤΕ είναι αγωνιστικά πιο έτοιμη, καθώς το πρωτάθλημα Λευκορωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχτεί γκολ, μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς. Η ομάδα της Λευκορωσίας έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ματς, είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά και έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα. Θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2.05. 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!   
  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos