Πάρος – Ολυμπιακή Φλόγα: Tα συγχαρητήρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε παιδιά, γονείς και συλλόγους του νησιού – «Εξαιρετικό το παράδειγμά τους…»

22 Απριλίου 2024 15:45

Εκτενή αναφορά με διθυραμβικά σχόλια κάνει άρθρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην επίσημη ιστοσελίδα της, με αφορμή την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάρο στις 19 Απριλίου.

Το άρθρο κάνει λόγο για τη μεγαλειώδη υποδοχή που επιφύλαξαν οι παριανοί στο Ολυμπιακό Φως - το βωμό του οποίου άναψε ο πρωταθλητής του κανό καγιάκ Χρήστος Τσακμάκης - και χαρακτηρίζει στη συνέχεια ως εξαιρετική την ιδέα τα παιδιά του νησιού από τους συλλόγους Α.Ο. Πάρου, Ν.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός και από άλλους, να περιμένουν την Ολυμπιακή Φλόγα εξασκώντας τα αγαπημένα τους αθλήματα όπως ιστιοπλοϊα, beach soccer, beach handball, μπάσκετ, πίνγκ πόνγκ, ιππασία και το κλασικό αθλητισμό, δημιουργώντας έτσι το τέλειο σκηνικό για την άφιξη του Ολυμπιακού συμβόλου.

Επίσης το άρθρο της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής απευθύνει συγχαρητήρια στους γονείς και στους συλλόγους Α.Ο. Πάρου, Ν.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέας και όλους τους άλλους συλλόγους του νησιού για το παράδειγμά τους!

«Γεύση» από τη μοναδική υποδοχή στην Πάρο έδωσε εξάλλου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα, ο οποίος απευθυνόμενος στους κατοίκους του νησιού είπε: «Σας ευχαριστούμε για τη μεγαλειώδη υποδοχή, η Πάρος έχει το περισσότερο κόσμο ως τώρα, από όλα τα μέρη που έχουμε περάσει. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά, όπως και τα παιδιά που είδαμε να αθλούνται στο δρόμο περιμένοντας τη Φλόγα, συμμετέχοντας σε αυτή τη γιορτή που γίνεται ξανά στο νησί μετά από 20 χρόνια και το 2004. Μικροί και μεγάλοι πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από αυτή εδώ τη χώρα, πριν από 2.800 χρόνια και είναι το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που ενώνει τις 206 χώρες, σε μια ειρηνική συνάθροιση».

{https://www.youtube.com/watch?v=TQ1ciW-7ow8}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos