Στοίχημα: Μόλντε για πρόκριση στο 2.00

12 Ιουλίου 2023 11:53

Πλούσιο σε δράση το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (12/07) με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Την ίδια στιγμή δράση έχουμε στο MLS Αμερικής, ενώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται σε Βραζιλία, Σουνταμερικάνα και στο Κύπελλο Νορβηγίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μόλντε - Σάρπσμποργκ, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές της Super League, όπως για τις ΑΕΚ Μεταγραφές

 Στις 19:00 η Μόλντε υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Νορβηγίας. Πρόκειται για μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Σε εξαιρετική φόρμα η Μόλντε, επικράτησε με 2-0 της Μπραν στο πρωτάθλημα, ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, στην Eliteserien βρίσκεται στην 5η θέση. Έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, εκεί εμφανίζεται πανίσχυρη, έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια της. 

 Από την πλευρά της η Σπάρτα Σάρπσμποργκ έρχεται από τη συντριβή με 5-2 από τη Στρομσγκόντσετ στο πρωτάθλημα, έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση. Ποντάρει πολλά στο Κύπελλο η Μόλντε, θέλει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου έχει τον πρώτο λόγο. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το Μόλντε -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.00. 

 Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos