Στοίχημα: Έτοιμη για το βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ

08 Αυγούστου 2023 11:38

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα Τρίτη (08/08) και ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει δράση σε Γιουρόπα Λιγκ αλλά και σε πολλές ακόμη διοργανώσεις.

Ξεχωρίζει από το κουπόνι στοιχήματος η αναμέτρηση της "OPAP Arena", ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στον απόηχο φυσικά των θλιβερών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ πέριξ του γηπέδου. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα. 

 Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται σήμερα η Ένωση, που υποδέχεται στις 21:45 στην "OPAP Arena" την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Μια αναμέτρηση που πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στον "αέρα" εξαιτίας του θανάτου φίλου της ΑΕΚ μετά τη δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Βέβαια, το "σφιχτό" καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπει μεγάλη ευελιξία για τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η πρωταθλήτρια Ελλάδας θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας της και δείχνει έτοιμη για τις "μάχες" με τον κροατικό σύλλογο. 

 Από την πλευρά της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεπέρασε το εμπόδιο της Αστάνα με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-0, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών έχει απολογισμό 1-1-1. Είναι πολύ έμπειρη ευρωπαϊκά, σχεδόν πάντα σε ομίλους, από το 2007 και έπειτα μόνο μία χρονιά δεν κατάφερε να δώσει το παρών. Πέρσι απέκλεισε Σκούπι, Λουντογκόρετς και Μπόντο Γκλιμτ για να αντιμετωπίσει Τσέλσι, Μίλαν και Σάλτσμπουργκ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για το αποψινό παιχνίδι, η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη, αναμένεται να πάρει τεράστια ώθηση από τους φιλάθλους της και μπορεί να κάνει το βήμα πρόκρισης, θα στηρίξουμε την Ένωση και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25. 

 Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!   

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos