Νέο Ηράκλειο: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον τραυματισμό της 16χρονης - Ερευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

30 Οκτωβρίου 2023 18:52

Αντικείμενο ευρείας ποινικής έρευνας αποτελούν πλέον οι συνθήκες τραυματισμού της 16χρονης κοπέλας στο Νέο Ηράκλειο, έπειτα από επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Την έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος και σκοπός της είναι να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στο νεαρό κορίτσι και συγκεκριμένα, να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν τελεστεί σε βάρος της τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με την σχετική παραγγελία του κ. Ελευθεριάνου, θα πρέπει να ληφθεί κατάθεση από την 16χρονη όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να ληφθούν καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα, να αναζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, όπως και να διαβιβαστούν τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί τέλος ότι την έρευνα θα διενεργήσει το τμήμα ανθρωποκτονιών, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως που έχει χρεωθεί τη σχετική δικογραφία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos