Πασαλιμάνι: Θλίψη στην κηδεία του αστυνομικού - Προφυλακίστηκε ο εργολάβος του κτηρίου

20 Απριλίου 2024 16:13

Θλίψη στην κηδεία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε κατά την κατάρρευση κτηρίου στον Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά, το μεσημέρι του Σαββάτου (20-4-24).

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλυσαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιδημία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών. Ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας.

Grevena TV || Γρεβενά - Κηδεία Αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου 20 4 2024 grebena

Προφυλακιστέος ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στα Δικαστήρια Πειραιά ο εργολάβος του κτηρίου στο Πασαλιμάνι.

Ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά, είχαν αφεθεί την Τετάρτη, οι 8 εργαζόμενοι που είχαν συλληφθεί από την αστυνομία για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού, μετά την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στο Πασαλιμάνι, όπου έχασε τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός.

Ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Υπενθυμίζεται ότι στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων, στην Ακτή Μουτσοπούλου, πραγματοποιούνταν εργασίες ανακαίνισης και ο άτυχος 31χρονος φαίνεται ότι είχε πάει για μεροκάματο στην οικοδομή.

Ο νεαρός άνδρας καταπλακώθηκε από οικοδομικά υλικά μέσα στο φορτηγό του συνεργείου και - ενώ αρχικά είχε επικοινωνία με τους διασώστες - τελικά ανασύρθηκε νεκρός.

cnn.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos