Ενα Χριστουγεννιάτικο Pop-Up Bar ανοίγει στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, με απέραντη θέα 360°, κοκτέιλ, σούπες

03 Δεκεμβρίου 2023 14:21

Από τις 23 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, από τις 17.00 έως τις 23.00, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου, η Bεράντα του Φάρου μεταμορφώνεται στο 360° Christmas Pop-Up Bar, το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ.

Με πανοραμική θέα στο ΚΠΙΣΝ και τις φωτιστικές εγκαταστάσεις του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό pop up bar, ειδικά σχεδιασμένο για τις γιορτές από την αρχιτέκτονα - σκηνογράφο Ελίνα Λούκου.

Το ΚΠΙΣΝ ήδη φόρεσε τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους με καθημερινές δράσεις για όλη την περίοδο των γιορτών.

360° Christmas Pop-Up Bar στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ
Το 360° Christmas Pop-Up Bar έχει έντονα χρώματα και αφαιρετικές γραμμές, μεταμορφώνει τη Βεράντα του Φάρου σε ένα εορταστικό μπαρ στο οποίο κυριαρχεί η σύγχρονη αισθητική.

Τρία μεγάλα αντικείμενα, εμπνευσμένα από Χριστουγεννιάτικα στολίδια, προσκαλούν τους επισκέπτες να ακούσουν μουσική και να δουν την πόλη μέσα από το φίλτρο των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ
Αγαπημένοι DJs και μουσικοί παραγωγοί στα decks, και μια μεγάλη λίστα κοκτέιλ συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό.

23/12/2023 – 07/01/2024 | 17.00-23.00

DJ sets: 20.00-22.30

23/12: Giganta
24/12: Super Mario
25/12: General Sticks
26/12: Fotini Galani
27/12: Mister Kentro
28/12: Junior SP.
29/12: D’Arcy Foxx
30/12: Maria Pappa

01/01: Panos Dimitropoulos (The Steams)
02/01: Dimitris Lilis
03/01: DJ Snatch
04/01: Terra Exotica & Γιώργος Αργιτάκης
05/01: Miss Trouli
06/01: Alexandra Pitsouni

Περισσότερες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες για όλους
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί, επίσης, εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες εμπνευσμένα από τις φωτιστικές εγκαταστάσεις, χορό με led hula hoop, αλλά και ένα Silent Disco Party που διοργανώνει το SNFCC Youth Council.

Παράλληλα, μοσχομυριστά χριστουγεννιάτικα μπισκότα και cupcakes, λαχταριστά μελομακάρονα και panettone, κρέπες και βάφλες, ζεστή σοκολάτα και κρασί, κοκτέιλ, σούπες και πολλές άλλες γιορτινές λιχουδιές, περιμένουν τους επισκέπτες στα σημεία εστίασης του ΚΠΙΣΝ, ενώ το SNFCC Store προτείνει και φέτος πολλά ξεχωριστά δώρα.

Επίσης, για όλο το διάστημα των εορτών, μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων και το μεγάλο πάρτι στην Αγορά, πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Παράσταση για όλη την οικογένεια
Όπως κάθε χρόνο την περίοδο των γιορτών, οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύουν στον Φάρο. Φέτος, οι Burger Project, η αγαπημένη μπάντα μικρών και μεγάλων, συνεργάζονται με την Ομάδα Εν Δυνάμει, την εμβληματική κολεκτίβα καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία, συγκροτούν μικτό θίασο και δημιουργούν μια πρωτότυπη μουσική παράσταση με τίτλο «Οι Ταχυδρόμοι του Αϊ Βασίλη».

Ο Θάνος Κοσμίδης -ο θρυλικός Professor Cosmic των Burger Project- έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια και η Ελένη Ευθυμίου -σκηνοθέτις, ηθοποιός και σταθερή συνεργάτις των Εν Δυνάμει- αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, σε μια εορταστική παράσταση με χιούμορ, τραγούδια και ευαισθησία που απευθύνεται στα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Συναυλίες
Από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική που θα πλημμυρίσει την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος! Στις 11/12 η διαπολιτισμική συμφωνική ορχήστρα και η χορωδία νέων του El Sistema Greece προσκαλούν το κοινό σε ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι με κάλαντα από τις πέντε ηπείρους σε μουσική διεύθυνση Κυριακής Κουντούρη.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει τη μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τον «Μαγικό Αυλό» του Μότσαρτ «Οι γιορτές του Παπαγκένο», μια σύμπραξη της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ με την λιμπρετίστα Σοφιάννα Θεοφάνους και τον συνθέτη Τάσο Ρωσόπουλο σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Οικονόμου. Την εορταστική περίοδο κλείνει μία συναυλία-αφιέρωμα στον Elvis Presley από την Elvis Tribute Band (07/01), που θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά με ελεύθερη είσοδο.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ
Όπως κάθε χρόνο, στις 31 Δεκεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης του. Η περίφημη Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, που έχει πλέον καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, τα έχει όλα: πατινάζ στο Παγοδρόμιο μέχρι τις 02.00, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, συναυλία της Idra Kayne με τη 10μελη ορχήστρα της, DJ set με τον Bill Brewster και, βέβαια, τον πρώτο αγώνα δρόμου του έτους, τον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», υπό την επιστημονική επίβλεψη του Sports Excellence /Α΄ Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική ΕΚΠΑ. Οι εγγραφές για τον αγώνα άνοιξαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos