Νέα Υόρκη: Η παρέλαση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς για την έπαρση της σημαίας - Βίντεο και φωτογραφίες

14 Απριλίου 2024 12:39
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις εκδηλώσεις για την έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν, οι οποίοι παρήλασαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν έως και το εμβληματικό Πάρκο, σε ένα σκηνικό ιδιαίτερα συγκινητικό, το πρωί της Παρασκευής.


Το τελετουργικό της ημέρας, που αποτελεί την έναρξη της κορύφωσης των εκδηλώσεων του ελληνισμού της Νέας Υόρκης για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας, ενόψει της παρέλασης της 5ης Λεωφόρου, ξεκίνησε με την Δοξολογία στον Άγιο Νικόλαου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, όπου παραστάθηκε το Άγημα των Ευζώνων.

Το «παρών» στην Δοξολογία έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οι Βουλευτές Θεόφιλος Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Μιλένα Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ) και Νίνα Κασσιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ), ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Μεταφορών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αλέξης Βαφειάδης, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ψαρός και η Εκτελεστική Διευθύντρια της Ηγεσίας των 100, Πωλέτ Πούλος.

 
evzones2
 

{https://www.youtube.com/watch?v=ps8LLAI6B-g}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos