Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Ήταν μια άνευ προηγουμένου ως προς την εκρηκτική ατμόσφαιρά της συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου αυτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Αυγούστου όταν συζητήθηκε το θέμα της αυθαίρετης κατάληψης των παραλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, καθώς ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατακλύστηκε από εκατοντάδες πολίτες η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου όταν την Πέμπτη 10 Αυγούστου, συζητήθηκε ως 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με εισηγητή τον επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου κ. Κ. Ροκονίδα, περαιτέρω απόφαση μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου σχετικά με την αυθαίρετη κατάληψη παραλιών ή την καθ΄ υπέρβαση κατάληψη των σχετικών συμφωνιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνεται η ανησυχία στους επιστήμονες για το νέο στέλεχος κορωνοϊού που εντοπίστηκε με την ονομασία «Eris» και το οποίο εξαπλώνεται ραγδαία σε Ευρώπη και Ασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 01:51

Έξι θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί εκ νέου ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων, στη νήσο Μύκονο, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρόγνωση του καιρού για τον Δεκαπενταύγουστο και μέχρι τις 20 Αυγούστου έδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας όπου ένα αγόρι, 11 ετών, ανασύρθηκε νεκρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς επικράτησε με 1-0 της Γκενκ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και θα ταξιδέψει με πλεονέκτημα στο Βέλγιο για τη ρεβάνς στις 17 Αυγούστου, με στόχο την πρόκριση στα play off.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Μαρία Τριβυζά από την Πάρο, πρόκειται να είναι υποψήφια με το συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos