Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου και η κίνηση στην Πάρο έχει χτυπήσει «κόκκινο»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εν όψει της ρεβάνς του 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, το Παρίσι, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και υπό τον φόβο επεισοδίων, απαγόρευσε την παρουσία των «πράσινων» οπαδών σε ολόκληρη τη Μασσαλία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν κατηγορούμενοι για την υπόθεση των σφοδρών επεισοδιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορεία διαμαρτυρίας από τη Νάουσα μέχρι την Παροικία πραγματοποίησα τα μέλη του Συλλόγου Επιβατηγών Ι.Χ. (με οδηγό), δηλαδή οι κάτοχοι των τουριστικών van εκφράζοντας την αντίδρασή τους για τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η οποία θέτει νέους όρους στη λειτουργία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 17:15

Απολογισμός της Κοινότητας Πάρου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (13/08), με το βλέμμα να στρέφεται σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή αντικειμένων και χρημάτων πολύ μεγάλης αξίας από ξενοδοχειακό κατάλυμα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα πέντε ακόμα γυναικών, της Έφης Αναστασοπούλου στην ΠΕ Σύρου,  της Έλλης Βελιάδη και της Μαρίας Μπαφίτη στην ΠΕ Ρόδου, της Μαργαρίτας Πανωρίου και της Μαρίας Τριβυζά στην ΠΕ Πάρου στην ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είναι γνωστό με πρωτοβουλία μας φέραμε για μια ακόμα φορά προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα για τις ελεύθερες παραλίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ομορφιές της Κρήτης απολαμβάνει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φοντ ντερ Λάιεν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos