Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Αυξητικές τάσεις παρουσίασε η παραλλαγή «Eris» του κορωνοϊού την εβδομάδα από 7 Αυγούστου – 13 Αυγούστου σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε τον δικό τους τρόπο, τίμησαν τη Χάρη της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο, τα πλοία στο λιμάνι του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 42χρονου ημεδαπού χειριστή ιστιοσανίδας ο οποίος εξαφανίστηκε ενώ επιδιδόταν στο αγαπημένο του σπορ στην περιοχή Τσερδάκια ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 68χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα επιχείρηση εντός ορίων αρχαιολογικού χώρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α' 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 13:47

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.85 στο Γκενκ

Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη (17/08) με το παιχνίδι ΓΚΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να είναι στο πρόγραμμα, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα μπισκότα είναι ίσως το μοναδικό γλυκό σνακ που μπορούμε να απολαύσουμε ανά πάσα στιγμή.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τον επόμενο μήνα μετατίθεται τελικά η έναρξη της υποβολής αιτήσεων για το Market pass 2 αφού στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ξεκαθαρίζουν οτι πρώτα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και μετά θα γίνει η αξιολόγηση των δικαιούχων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos