Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι που διεξάγουν η Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου και η Ελληνική Αστυνομία (Α.Τ. Πάρου) στις παραλίες της Πάρου για τον εντοπισμό αυθαιρεσιών και καταχρήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από μέσα Σεπτεμβρίου και μετά θα μπορούμε να χορηγούμε στον κόσμο της καινούριες ταυτότητες», διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλειώδες, ζωντανό, κεφάτο και πολυπληθές, ήταν το Πανηγύρι του Καράβολα το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Λεύκες το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα υποψηφίων, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, του Χάρη Βεκρή στην ΠΕ Σύρου, της Κλαίρης Ζαφειράτου στην ΠΕ Κω, της Ελένης Πιζάνια από την ΠΕ Καλύμνου και του Στάθη Πολυκρέτη στην ΠΕ Νάξου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής (20/08) και αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προσπάθεια να ισορροπήσει ανάμεσα στις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και ειδικά των ευάλωτων ομάδων που πλήττονται από την συνεχιζόμενη ακρίβεια στα τρόφιμα και την επιτακτική ανάγκη για δημοσιονομική πειθαρχία, καταβάλλει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων και προϊσταμένων στο Δημόσιο σχεδιάζει η κυβέρνηση με διττό στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών και την επιλογή των καταλληλότερων υποψηφίων ανά θέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στον λογαριασμό της στο Instagram η Ναταλία Γερμανού, η οποία τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της.

Κατηγορία LIFESTYLE

ο ρωσικό διαστημόπλοιο Luna-25 συνετρίβη στη Σελήνη έπειτα από περιστροφή σε ανεξέλεγκτη τροχιά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει ξεκινήσει η κουβέντα για αλλαγή των ορίων ταχύτητας τόσο εντός των πόλεων όσο και στους αυτοκινητοδρόμους. Τι έρχεται ακριβώς;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos