Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Τα συμπληρώματα φυτοστερόλης προτείνει πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στο PLOS Biology ως εργαλείο ανάσχεσης της πρεσβυακουσίας ή βαρηκοΐας γήρανσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αυξημένα ποσά θα συνεχιστούν τα μέτρα μέτρων στήριξης στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά, ευάλωτους καταναλωτές, αγρότες και τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Δέτη στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άμεσα κηρύσσονται αναδασωτέες οι περιοχές που κάηκαν σε Έβρο και Πάρνηθα, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 12:47

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου η αυλαία του 7ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη»που θα διαρκέσει από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 12:44

Στοίχημα: Combo - "φωτιά" 2.25 στο ΟΑΚΑ

Λαμπερό το σημερινό κουπόνι της Τρίτης (29/08), περιλαμβάνει αγώνες με τους οποίους μοιράζονται εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο θέμα των επικείμενων προσλήψεων στο Δημόσιο αλλά και στις αλλαγές που αφορούν στο θέμα της αξιολόγησης και στο μπόνους παραγωγικότητας, αναφέρθηκε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Τετάρτη 30 Αυγούστου τίθενται σε ισχύ το «Καλάθι των Μαθητών» και οι βελτιωτικές αλλαγές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» προς όφελος των καταναλωτών, όπως προβλέπει Υπουργική Απόφαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα νησιά. Το διάστημα 12 έως και 25 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν 1.225 επιπλέον έλεγχοι σε ιδιώτες και επιχειρήσεις τουριστικής εκμετάλλευσης του αιγιαλού όπου και διαπιστώθηκαν 340 παραβάσεις από τις κατά τόπους Κτηματικές Υπηρεσίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos