Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Tην 30-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και απασχολούσε μία 23χρονη αλλοδαπή χωρίς πιστοποιητικό υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 18:15

Εξιχνίαση ληστείας στη Σίφνο

Την 29-08-2023 από τον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 20 και 21 ετών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 10-07-2023 αφαίρεσαν με τη χρήση βίας πορτοφόλι από ημεδαπό, που περιείχε χρήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενοικιάζεται 500 ευρώ, νεόδμητο διαμέρισμα 55 τ.μ. στο Άσπρο Χωριό Πάρου πλήρως επιπλωμένο, πλησίον στάσης λεωφορείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα έκανε επική ανατροπή στο ματς με τη Νέα Ζηλανδία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Μουντομπάσκετ 2023.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την ονομασία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάξου σε "Μιχάλης Κατσάνης", γνωστοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, καθώς μετά από στενή συνεργασία με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, υπογράφηκε η σχετική απόφαση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μοιράζονται την Τετάρτη (30/08)

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

"Γιατί, η άγρια,πανέμορφη Μήλος πρέπει να είναι ο επόμενος σταθμός σας στο ελληνικό νησί". Με αυτό τον τίτλο ο βρετανικός Independent παρουσιάζει ένα εκτενές αφιέρωμα έπειτα από επίσκεψη της δημοσιογράφου Lucy Thackray στο κυκλαδίτικο νησ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος, Ροδόπη, Φυλή, Πάρνηθα, Βοιωτία. Σε πέντε ημέρες δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους παρελθόν, ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή, κόποι μιας ζωής στάχτη και πολιτιστικά μνημεία στο έλεος της πύρινης λαίλαπας, έρχονται να προστεθούν στον προηγούμενο λογαριασμό αυτού του καλοκαιριού. Σε επτά χρόνια καμένο το 33% των δασών στην Αττική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρτίδες σκευάσματος για την ανακούφιση των ματιών από αλλεργικές αντιδράσεις ανακαλεί ο ΕΟΦ. Πρόκειται για τις σταγόνες «URPEM EY.DR.S.SD 0,1 MG/0,4ML» και συγκεκριμένα τις παρτίδες 22D043 και 22G013.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos