Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος (2) ημεδαπών στην Ρόδο για κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων

17 Δεκεμβρίου 2011 02:06

Εξιχνιάστηκε κλοπή καλύκων από το Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου. Βρέθηκαν κάλυκες συνολικού βάρους 420 κιλών

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 54 και 52 ετών για κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος μαζί με τον 52χρονο, την 14 και 15-11-2011 παρέδωσαν σε μάντρα ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων στην Ρόδο, κουτιά που περιείχαν κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων συνολικού βάρους 420 κιλών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 13-11-2011 στην περιοχή Καλαμώνα Ρόδου, οι φερόμενοι ως δράστες αφού διέρρηξαν χώρο φύλαξης (κοντέινερ) του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου αφαίρεσαν κάλυκες που προέρχονταν από τους πρόσφατους παγκόσμιους αγώνες πρακτικής σκοποβολής που έγιναν στο νησί της Ρόδου.

Οι κάλυκες αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου.

Οι φερόμενοι ως δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Ρόδο

Συνελήφθη, χθες (15-12-2011) στην Ρόδο, από την Ομάδα Πρόληψης Ελέγχων Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ένας 37χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων και ύστερα ύστερα από έρευνα που έγινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 37χρονος βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

 ένα (1) αεροβόλο πιστόλι και

 οκτώ (8) μεταλλικές βολίδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στo Μαρμάρι στην Κω.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (16-12-2011) το πρωί σεκαταυλισμό ΡΟΜΑ, στην περιοχή Μαρμάρι στην Κω, από αστυνομικές δυνάμεις Υπηρεσιών της Βʼ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Βʼ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την διαχείριση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην περιοχή και συμμετείχαν 17 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Τμήμα Ασφαλείας

Κω, Αστυνομικό Τμήμα Κω, Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας), καθώς και ένας (1) αστυνομικός σκύλος για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τους στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους και τις έρευνες σε χώρους διαμονής, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πρόεκυψαν τα ακόλουθα:

Ελέγχθηκαν: 19 άτομα και 15 οχήματα.

Προσήχθησαν: 3 ημεδαποί ΡΟΜΑ στο Τμήμα Ασφαλείας Κω.

Συνελήφθη: 1 ημεδαπός ΡΟΜΑ ηλικίας 22, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Αʼ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Βεβαιώθηκαν: 13 παραβάσεις για παράνομη κατασκήνωση (εγκατάσταση καταυλισμού).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos