Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) διαρρήξεις οικιών μια (1) απόπειρα διάρρηξης οικίας στη Ρόδο

07 Ιανουαρίου 2013 23:59

Συνελήφθη στις (06-01-2013) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 25χρονος υπήκοος

Αλβανίας και αναζητείται ακόμη ένας ομοεθνής του, για «απόπειρα», «συναυτουργία» και «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής»

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, οι δυο κατηγορούμενοι προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ύστερα από αναζητήσεις στην γύρω περιοχή εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (όπως κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρολόγια χειρός, κοσμήματα κ.α.) καθώς και το χρηματικό ποσό των 136 ευρώ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από διαρρήξεις οικιών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας πρόεκυψε ότι οι δυο κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και με διαφορετικούς ρόλους (τσιλιαδόρος-μπουκαδόρος) διέπραξαν τις ακόλουθες διαρρήξεις οικιών στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα:

• Στις 28-12-2012 απογευματινές ώρες διέρρηξαν οία ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα

• Στις 29 προς 30-12-2012 διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα

• Στις 31-12-2012 απογευματινές ώρες διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα

Τα κλεμμένα αντικείμενα και κοσμήματα που βρέθηκαν, αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ μέρος των υπολοίπων κατασχεθέντων φυλάσσεται και ερευνάται η προέλευση τους.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε, οδηγήθηκε σήμερα στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και τον παραπέμψε στον κ. Ανακριτή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos