H Σουηδέζα Lovisa Karlsson στο Aligenis Milos Meeting

23 Απριλίου 2024 16:37

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Aligenis Milos Meeting και η πρωταθλήτρια της Σουηδίας Lovisa Karlsson.

Μόλις 24 χρονών η ξανθή σουηδέζα μετράει ήδη πέντε νίκες στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας της, δύο στον ανοικτό και τρεις στον κλειστό στίβο. Και μάλιστα όχι όλες στα σύνθετα καθώς είναι πολύ καλή στο άλμα σε μήκος και στα εμπόδια.
Με ατομικό ρεκόρ από το 2023 5.846 βαθμούς και με μία πολύ καλή παρουσία φέτος στους αγώνες του κλειστού στίβου έρχεται με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Δυνατά της αγωνίσματα όπως ήδη αναφέραμε το άλμα σε μήκος (6.55), τα 100 μέτρα με εμπόδια (13.39) αλλά και τα 200 μέτρα (24.55). Η Lovisa δεν περιορίζεται όμως μόνο στα αγωνίσματα του επτάθλου, έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στα 400 μέτρα με εμπόδια, στο τριπλούν και στη δισκοβολία.
Εχει αγωνιστεί στους πανευρωπαϊκούς της κατηγορίας Κ20, το 2019 στην Σουηδία και στους πανευρωπαϊκούς της κατηγορίας Κ23 το 2021 στην Εσθονία.
Σπουδάζει εγκληματολογία και ζει στο Κάλμαρ, μια μικρή πόλη της Σουηδίας στην Βαλτική θάλασσα, η οποία συνδέεται με την γνωστή γέφυρα Olandsbron με το απέναντι της νησί, το Olands.
Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο meeting μας εκπρόσωπος της Σουηδίας μιας χώρας με μεγάλη παράδοση στον κλασικό αθλητισμό και αυτό δίνει στην διοργάνωση μας ακόμα μεγαλύτερο κύρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos