Η Πάρος τιμά τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο! Τιμητική εκδήλωση και παρουσίαση Λευκώματος στην Παροικία!

14 Ιουλίου 2017 15:15

Μια σπουδαία εκδήλωση προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή – θρύλου Μίμη Δομάζου του οποίου η αθλητική παρουσία στα ελληνικά γήπεδα σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, λαμβάνει χώρα το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Λεύκωμα «Μυστικά και... άλλες αποκαλύψεις» που αναφέρεται στην ιστορία του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Αναμνήσεις, συγκίνηση και ιστορίες από την ποδοσφαιρική εποχή των μεγάλων, αυθεντικών ταλέντων αλλά και της «αθωότητας» του ποδοσφαίρου, όταν η «φανέλα» πρωταγωνιστούσε στο ζήλο της προσπάθειας των αθλητών, αναμένεται να ακουστούν και να συγκινήσουν τον κόσμο που αξίζει να παρευρεθεί στη σπουδαία εκδήλωση για τον «Στρατηγό» Μίμη Δομάζο.

Στον εκλεκτό φιλοξενούμενο στο νησί της Πάρου θα απονεμηθεί και τιμητική πλακέτα από το Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Πάρου – Αντιπάρου για την προσφορά του στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας παρουσίες – εκπλήξεις θα παρευρεθούν στην τιμητική εκδήλωση του «Στρατηγού».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos