Ρομαντικός γάμος στον Αγ. Φωκά στην Πάρο! Βάσω Κολλιδά και Γιάννης Εμμανουηλίδης παντρεύτηκαν λάμποντας από ευτυχία!

23 Ιουλίου 2017 13:58

Το γνωστό μοντέλο Βάσω Κολλιδά και ο πολίστας Γιάννης Εμμανουηλίδης, ένα από τα πιο όμορφα, αγαπημένα διάσημα ζευγάρια, είναι φίλοι της Πάρου και επισκέπτονται συχνά το νησί για τις αποδράσεις τους.

Εκεί που άλλοτε έκαναν τις βουτιές τους, στην παραλία του Αγ. Φωκά, συναντήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, φίλοι και συγγενείς τους, για να παραστούν στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους!



Την αγαπημένη τους Πάρο και συγκεκριμένα το γραφικό παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγ. Φωκά επέλεξαν για την πιο ευτυχισμένη μέρα τους, το γάμο τους και την βάπτιση της κορούλας τους που τελέστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου!
Σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, το όμορφο ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία έδωσε όρκους πίστης και αφοσίωσης, συντροφιά με διάσημους αγαπημένους φίλους που βρέθηκαν στο νησί για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής του ζευγαριού.



Η νύφη, χαμογελαστή και ευτυχισμένη μέσα στο λιτό, λευκό νυφικό της έζησε τη διπλή χαρά να βαπτίζει και την μικρή κορούλα της που πήρε το όνομα Μαρία – Ίρις με νονά τη Δήμητρα Κωστάκη. Στον ξεχωριστό γάμο με κουμπάρους τον Αντώνη Βλοντάκη και την Άντζελα Ευρυπίδη, παραβρέθηκε ανάμεσα σε άλλους λαμπερούς καλεσμένους και ο Διάσημος του Survivor Κώστας Κοκκινάκης.

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos