Πάρος: Δεν το βάζουν κάτω οι μαχητικοί πολίτες του νησιού! - Οργανωμένη διαμαρτυρία για αυθαιρεσίες στην ακτογραμμή (Βίντεο + Φωτό)

07 Απριλίου 2024 20:18

Το μεσημέρι της Κυριακής 7 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στην ακτογραμμή ανάμεσα στον Φάραγγα και το Πηγαδάκι (όρμο του Μπέη) επιτόπια διαμαρτυρία πολιτών ενάντια στις κατασκευαστικές αυθαιρεσίες στην περιοχή.

Κρατώντας πανό στα χέρια, η δράση διαμαρτυρίας συνίστατο σε πορεία στο επίμαχο σημείο το οποίο περιλαμβάνει σειρά αυθαιρεσιών όπως μόλο, τοίχους και επιστρώσεις από μαρμαρόπετρα που οι εργάτες κόβουν από τα βράχια της ακτής. Το μέγεθος των σοβαρών παρατυπιών, περιλαμβάνει μέχρι και πόρτα η οποία πρέπει να ανοιχτεί για τη διέλευση κατά μήκος της ακτογραμμής!

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται σε κοντινά χωριά (Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού ''ΑΤΛΑΝΤΙΣ"), με τη συμμετοχή της Κίνησης Πολιτών, συνδιοργάνωσαν τη συγκεκριμένη δράση διαμαρτυρίας την οποία στήριξε και ο Δήμος Πάρου.

Αίτημα, η αντιμετώπιση των αυθαιρεσιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και η επιβολή της νομιμότητας με σεβασμό στο ευαίσθητο και μοναδικό φυσικό περιβάλλον του νησιού που κανείς δεν δικαιούται να ιδιοποιείται και να καταστρέφει.

{https://youtu.be/DKXobvu-2ZU}

kinissi politon faragas 102

kinissi politon faragas 103

kinissi politon faragas 104

kinissi politon faragas 105

kinissi politon faragas 106

kinissi politon faragas 107

kinissi politon faragas 109

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos